DEN NYE REOL I STUEN & IKEA-TESTEN

MIN NEDERDEL TIL SIDSTE EKSAMEN

outfit-3011Global Funk Suede nederdel

Som I måske kan huske, så fortalte jeg sidst i dette indlæg, at jeg altid har noget nyt på til min eksamen – altså de mundtlige. Det er en pisse mærkelig (og dyr) vane at have, men det giver en form for selvtillid som jeg åbenbart synes, at jeg mangler. Eller også er det bare en dårlig undskyldning for at købe noget nyt. Faktisk er denne nederdel købt for omkring 1 måned siden – første gang. Jeg købte den en dag hvor jeg var nede at shoppe i byen lidt sammen med K, men da jeg kom hjem, blev jeg ret usikker på, om den nu også var noget for mig. Jeg gik tilbage med den, og ca 1 dag efter fortrød jeg det. Derfor fik jeg K til at hente den for mig, da der sikkert ikke var mange tilbage (og jeg var på job). Nu er den min. Jeg var meget i tvivl om farven, da jeg hvertfald ikke kan have den på med mine blege stænger endnu, men et par strømpebukser, så er den helt perfekt. Den er så fin, og til brune ben passer den så godt til. Men ja – det var altså nederdelen jeg havde på den dag, og jeg ville bare lige lave noget larm for den. Den er så fed og findes I ret mange andre farver. Og så koster den kun 350 kr. #saywhat

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN NYE REOL I STUEN & IKEA-TESTEN