UGE 28: BRIDGEWALKING, FRIDAGE & ARBEJDE

I ÅR HAR JEG KØBT DENNE BIKINI

hm-bikini2hm-bikini1Overdel HER
Underdel HER (kan købes i de fysiske butikker)

Hvert år køber jeg en ny bikini. Faktisk er det noget jeg har gjort i de sidste mange år – undtagen sidste år, hvor jeg vidst nok købte 3. Men jeg kunne så heller ikke passe nogen af de andre som jeg havde, da jeg jo fik min BFO året før. Den ene af de bikinier som jeg købte sidste år er fra H&M – de fleste af mine bh’er er fra H&M – så derfor skulle jeg igen se, om jeg kunne finde en bikini i den butik, da de bare passer mig. Hvertfald de fleste.

Efter jeg har fået lavet bryster, så er jeg især blevet rigtig glad for trekants bikinier. Jeg synes de klær min krop, og når man tager stopperne ned, så får man en noget pænere tan line. I år synes jeg ikke rigtig, at jeg kunne finde nogen som passede sammen, som jeg gerne ville have. Derfor har jeg sammensat lidt min egen, og har derfor købt denne fine bikini. Jeg har forsøgt at finde links til det hele, men underdelen kan jeg ikke finde online. Men jeg ved at den stadig kan findes fysisk i butikkerne.

facebookinstagramsnap følg chat

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 28: BRIDGEWALKING, FRIDAGE & ARBEJDE