SPAR YDERLIGERE -20%

OUTFIT NO. 302: PARMIDDAG I KJOLE

outfit-3029outfit-3026outfit-30211outfit-3023outfit-3028outfit-30210Det er omkring 2 måneder siden, at jeg sidst har haft en weekend hjemme ved mine forældre. Faktisk har jeg savnet det helt vildt, men det har bare ikke passet for at tage herhen mere end 1 dag. Der var været praktik, skole, arbejde og en masse planer. Men igår tog jeg toget til Kolding, og her skal jeg tilbringe hele min weekend. Hvor er det skønt med sommerferie, men hold nu op hvor er den første uge gået hurtigt!
Senere idag skal jeg til frisøren, og iaften skal jeg til Fullmoon med en hel masse mennesker. Jeg glæder mig helt vildt til at feste med dem igen, men jeg glæder mig slet ikke til de tømmermænd som jeg sikkert får imorgen. øv..

Jeg ville faktisk også bare lige vise jer det her outfit, som jeg havde på for lidt over en uge siden. K og jeg skulle til vores første parmiddag ved Maria og hendes kæreste, og der havde jeg ovenstående på. I har set min kysse jakke før, og den er jeg virkelig bare blevet glad for. Jeg havde stylet den med en gammel kjole/ lang trøje og jeg synes det fungere så godt sammen. Det var både stilet, men virkelig også afslappet at have på. De hurtige kan måske genkende de fine øreringe fra min Instagram, og dem sendte mine søster til mig via posten for nogle uger siden. Hun sælger dem desværre ikke, men vil forsøge at prikke lidt til hende.

SECOND FEMALE kjole/top  ENVII jakke(her)
TEN POINTS støvler  MARC JACOBS taske(her)  KATRINE øreringe

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR YDERLIGERE -20%