UGE 30: ET LILLE POSTKORT

OUTFIT NO. 304: DET PERFEKTE LOOK TIL REJSEN

outfit-3044outfit-3042outfit-3041outfit-3043 outfit-304Det er ved at være længe siden, at I har set mig i jeans, for mine sidste mange outfits har faktisk været i nederdel eller kjole. Må indrømme at den del også kommer en smule bag på mig, for jeg har ikke (siden jeg var barn) været en kjole-pige. Men sidste år kastede jeg mig ud i nederdele, og de har hængt ved 😉

Mine jeans er faktisk af ældre dato – faktisk nogen jeg købte, da jeg stadig arbejdede i Jill & Joy, men jeg har aldrig vist jer dem. Det var blevet til sådan nogle bukser som bare lå i skabet, fordi jeg ikke var 100% glad med dem. For 2-3 uger siden tog fanden ved mig, og jeg klippede lige nogle centimeter af. Det har gjort en kæmpe forskel, og nu bruger jeg dem ret meget. I kan stadig finde dem inde på hjemmesiden (som jeg har linket til).

Outfitet her blev taget nogle dage før jeg rejste til Malaga, og jeg endte faktisk med at have nogenlunde samme outfit på til flyveturen. Faktisk var t-shirten har grå + havde sneakers på. Det er simpelt, stilet og vigtigt af alt – det er pisse behageligt at have på.

SECOND FEMALE top  5UNITS jeans(her)
ASOS sko(her – desværre udsolgt)  PULL AND BEAR bælte  ZARA jakke(her)

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 30: ET LILLE POSTKORT