REPOST: MINE TANKER 3 UGER EFTER MIN BFO

OUTTAKES #7

outtakes12Jeg skal lige have styr på det her hår

Idag har jeg fri, og det samme har K. Vi aftalte igår at vi skulle have en rigtig “søndag på en tirsdag”-dag. Vi har sovet længe, og har indtil videre set 3 afsnit af The 100. haha. Jeg skal arbejde hele ugen mens K har ferie, så det er ikke meget vi ser til hinanden. Men når jeg så har fri, så sørger vi for at lave noget sammen. På torsdag har jeg også en fridag, og der skal vi lave noget rigtig sjovt. Jeg overvejer at lave en følge-dag på Snapchat, hvis det kunne være godt? Det er ved at være længe siden. Og hvis ikke så skal jeg nok fortælle jer mere om det på et tidspunkt.

Idag vil jeg dele nogle af mine knap så heldige billeder med jer. Hver gang jeg får taget outfit billeder, så er der altid en del som skal slettes. Nogle bliver slettet permanent, mens andre ser dagens lys i sådanne indlæg. Idag er de ret harmløse, men stadig ikke nogen som jeg ville bruge i fx dette indlæg. Nyd dem og få et lille smil frem <3

linjeprikket

collager179Nu smider jeg så også tøjet. uhlala

outtakes13Jeg vil danse, danse.

collager178Du tager ikke billede af mit ansigt, vel?

Se de tidligere indlægHERHERHERHERHER og HER.


facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REPOST: MINE TANKER 3 UGER EFTER MIN BFO