BRIDGEWALKING

PÆNE SLÅ-OM-KJOLER

paene-slaa-om-kjoler1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

I dag har jeg sendt K afsted på ferie. Lidt mærkeligt, da vi ikke har været væk fra hinanden så længe før. Næsten 3 uger går der før vi ser hinanden igen. Jeg kunne godt mærke en klump i halsen, da jeg kyssede ham farvel. Jeg må have gang i noget rigtigt her. 😉

Til middag gik jeg hjem til Nadine, da jeg skulle hygge lidt med hende og hendes lille datter. Sophia hedder hun, og hold nu op hvor er hun bedårende. Den smukkeste lille pige jeg længe har set. Jeg holdte hende længe, og jeg forsvandt helt ind i min egen lille boble. I kan se hende på min Snapchat – hvis I er nysgerrige.

Det vildeste der sker for mig er, at jeg på onsdag tager på ferie – og derfor har jeg været ude og shoppe lidt. Jeg har bla fundet den smukkeste slå-om-kjole fra Gina Tricot, som jeg snart vil vise jer. Tror bare først de billeder bliver taget på ferien, da den er perfekt hvis man skal ud at spise. Indtil da vil jeg bare lige dele nogle andre fine kjoler med jer, og for at være ærlig – så tror jeg ikke at den jeg har købt nu, er den sidste. Selvom jeg normalt ikke er meget til kjoler. Men det sagde jeg også om nederdele, og dem går jeg med hele tiden nu.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRIDGEWALKING