ER DU OGSÅ BLEVET HELT VILD MED NEDERDELE?

PICK OF TODAY: WRAP FRONT CULOTTE JUMPSUIT

pick of today: nelly playsuitWrap Front Culotte Jumpsuit til 299 kr (her)

For 3-4 år siden købte jeg min første (og faktisk eneste) jumpsuit hjem fra ASOS. Jeg har den stadig i mit klædeskab, og nogen gange kan jeg godt finde på at tage den på til fest. Den er rød, helt vildt simpel og minder ufattelig meget om den som I kan se ovenfor. Jeg er faktisk vildt glad for den, og jeg har snart brugt den så mange gange, at den godt snart kunne bruge en opgradering.

Jeg var inde på ASOS for nogle dage siden, hvor jeg faldt over den sag som I kan se ovenfor. Den er simpelthen så fin, men lidt mere løs end jeg havde forestillet mig. Ved ikke helt om det er godt eller skidt. Anyway, så er den en oplagt mulighed som er lidt fristende.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DU OGSÅ BLEVET HELT VILD MED NEDERDELE?