MIN NEDERDEL TIL SIDSTE EKSAMEN

SPAR YDERLIGERE -20%

nellyADLINKS: 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

Nelly kører lige nu det vildeste sommerudsalg, og jeg kan jo ikke helt lade være med at kigge på hvad de har sat ned. Især fordi jeg er hurtig til at falde for alle de lækre sager – det også er sommertøjet som er på udsalg. Jeg er bla. blevet helt vild med den blå kjole (nr 8) som er en slå-om. Jeg er vild med blomsterprintet som jeg for første gang i år virkelig er faldt hårdt for. Overvejer den ret kraftigt. Kun 280 kr. Og jeg overvejer ikke mange kjoler. I kan godt køre, at alle de dårlige undskyldninger kommer nu. haha.

I dag har jeg haft min første fridag siden jeg fik ferie – altså en dag hvor jeg gør alt i mit tempo, og hvor jeg har tid til at sidde med min computer. Jeg var i sommerhus de første dage, og igår var jeg på job. Idag har jeg sovet længe, trænet, fået fyldt mine vipper op (endelig) og nu sidder jeg i sofaen og laver indlæg. Jeg har også lige redigeret nogle billeder som kommer op imorgen. Glæd jer. <3 Vi blogges ved!

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN NEDERDEL TIL SIDSTE EKSAMEN