PICK OF TODAY: WRAP FRONT CULOTTE JUMPSUIT

TANKEMYLDER EN SEN NAT.

Indlægget her er skrevet natten til den 23.07.2017.
Jeg skrev dette indlæg ud fra alle de følelser jeg havde det øjeblik. Derfor måske også en smule forvirrende, men vælger at udgive det, for jeg havde virkelig lidt på hjertet den nat. 


Jeg vender og drejer mig – jeg kan bare ikke finde ro. For ca en time siden skrev jeg godnat til K som en del timer forinden havde taget en flyver til Rhodos. Jeg kan ikke sove. Mine tanker kører rundt, og tanken om at jeg skal op om få timer fordi jeg skal arbejde, gør det ikke ligefrem bedre.

Jeg prøver at lukke mine øjne, men jeg kan mærke klumpen i halsen kommer igen fra tidligere.

Jeg har det for varmt. Nu for koldt. Jeg ligger dårligt. Nu er jeg tørstig. Måske også lidt sulten?

Jeg savner ham. Hold da kæft. Jeg savner ham så meget at jeg ikke kan finde ro. Vi har været adskilt før – faktisk 2*1 uge som det højeste, men nu skal jeg undvære ham i næsten 3 uger. Mig som ellers kan have meget svært ved at udtrykke mine følelser – eller det vil sige, at jeg ikke har det store behov – men med ét kommer de pludseligt imod mig alle sammen. Følelsen af at være selv, at være så langt væk fra en man elsker – og sandheden er, at det skræmmer mig. Hvordan fanden er jeg endt i sådan en stor følelsesmæssig boble at “de” næsten kan styre mig sådan en lørdag nat?

Tanken om, at jeg skulle finde en som kunne gøre sådan ved mig, har jeg aldrig troet at jeg skulle finde. At man kan elske en så meget at man føler at 3 uger er verdens undergang? Slap nu af tudemarie. Det har jeg lyst til at sige til mig selv.

Men nej. I stedet skriver jeg til ham. Fortæller ham hvordan jeg har det med en lille forhåbning om at han ikke er faldt i søvn. “bib” siger min telefon 2 min efter, og han skriver tilbage at han ikke kan undvære mig, og han elsker mig så uendelig højt. Mig. Virkelig.

Nogengange har jeg svært ved at forstå hvordan man kan være så velsignet, så heldig og så lykkelig i denne verden. Jeg har det jeg længe har drømt om, og alligevel fælder jeg en tåre. Tænk nu hvis det hele forsvandt?

Du må ikke tænke sådan – siger jeg til mig selv. Jeg er for “god” til at tænke alle de negative tanker, for istedet bare forstå, at jeg ikke har noget at være nervøs for.

Jeg skal istedet blive bedre til at glæde mig over alt den kærlighed jeg er omringet af. For det er altså fantastisk!

Nu vil jeg slukke min computer, putte mig i hans side af sengen og gemme nogle af mine teenage følelser til imorgen.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICK OF TODAY: WRAP FRONT CULOTTE JUMPSUIT