OUTFIT NO. 301: SUEDE NEDERDEL

UGE 26: FØRSTE PARMIDDAG & EKSAMEN

Jeg startede faktisk min uge ud med 2 dage med studiefri, hvor jeg både læste op og var lidt praktisk. I mandags fik jeg bla gjort hele hytten ren og vasket gulv. Troels kom et smut forbi, da May skulle med sin kæreste til eksamen. Så jeg fik lov til at hygge lidt med ham.

Jeg brugte hele min formiddag på at forberede mig selv – da jeg skulle til spinning. Jeg kom afsted, men nok mest fordi jeg havde en aftale med Nadine.

Tirsdag fik jeg læst op, da jeg i fredags var til eksamen. Derudover var jeg til træning hvor jeg havde en ny pr. 40 kg i bænkpres. Jeg var selv ret stolt. Det var dog med hjælp fra K. 😛

Onsdag og torsdag var jeg i skole, da vi skulle have lidt undervisning i medicinregning. Den første dag var ret nem, men torsdag mødte jeg lidt udfordringer. Selvom det er 3 år siden jeg har haft matematik, så blev jeg stadig udfordret selvom jeg har haft Mat A.

Onsdag aften drog K og jeg til Blåvand, da vi skulle besøge Maria og hendes kæreste i sommerhus. De havde inviteret på lækker mad, og hold nu op hvor var det hyggeligt. Det var første gang K og Maria skulle mødes, men det gik heldigvis godt – så det er endnu en ting vi nu kan sætte flueben ved.

Fredag skulle jeg til medicinprøve, og jeg synes det gik godt. Man skal selvfølgelig “passe på” med hvad man siger, men jeg krydser mine fingre. Vi får vidst svar på fredag. Sidste eksamen, og det kunne mærkes da jeg havde fri. Jeg var så træt. Nu 2 mdr med sommerferie. juhu!

Jeg fejrede eksamen og ferien med en omgang rygtræning og spinning. Om aftenen spiste jeg en god bøf og drak god vin med K. En perfekt start på ferien.

I lørdags kunne K og jeg  også fejre, at vi har været sammen i et halvt år. Selvom det ikke var noget vi fejrede, så er det stadig ret vildt.

Lørdag og søndag har jeg været på job. Hele lørdag var jeg afsted i Givskud med ungerne. Det er mange år siden jeg har været der sidst, og tror jeg synes det var mindst lige så hyggeligt som dem.

Jeg håber I har haft en god uge, og hvis I har fået ferie – så nyd den! desktop41

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 301: SUEDE NEDERDEL