INSTAGRAM VOL. 39

UGE 27: SOMMERFERIE, BLÅVAND & KOLLYWOOD

I mandags drog K og jeg til Blåvand (igen – vi var der for mindre end én uge siden), da vi skulle besøge hans forældre i et sommerhus som de havde lejet. Her hyggede vi med spil, god mad og masser af grin. Jeg er kommet rigtig godt ind i hans familie, så det var nogle meget dejlige dage.

Da vi kom hjem tirsdag aften lagde vi os foran fjernsynet og så videre på serien The 100. En mega fed serie, som jeg/ vi klart anbefaler. Måske jeg skulle lave et indlæg om anbefalinger til serier. Jeg er næsten blevet verdensmester i det.

Onsdag skulle jeg arbejde, og det var noget af en anderledes dag. Der var kun 2 børn hjemme på centeret, da de 2 andre børn var i SFO (i forvejen er 4 børn lidt at have på centeret på én gang). Lidt mærkeligt at have så få børn, men det var smadder hyggeligt. Især fordi vi skulle spille bingo, og ungerne blev så glade for deres gaver.

Om eftermiddagen blev jeg hentet af K, da vi skulle i Bilka og Silvan. Vi manglede nogle små ting til fjernsynet, og det er faktisk et projekt som vi har udskudt. Men nu ville vi ikke vente længere. Om aftenen tog vi i biografen (surprise) hvor vi så Baywatch. Faktisk en pisse sjov film, men ikke verdens bedste.

Torsdag havde jeg min første rigtig fridag. Det er også forkert at sige, at det var den første rigtige, fordi jeg på daværende tidspunkt havde haft ferie i næsten 1 uge. Men en dag hvor alting skete i mit tempo, og jeg ikke skulle nå noget bestemt. Det endte så også med at jeg sov lidt længere, jeg fik lavet vipper og set et afsnit af The 100 inden jeg tog hjem til Kolding. Det var så også den dag. Pisse produktiv jo.

Fredag skulle jeg til frisøren i Vamdrup – en lille by vi boede i for en del år siden. Jeg har aldrig skiftet frisør fordi hun kender mit hår, klipper hele min familie og hun er bare super dygtig. Derfor tager jeg gerne en lille tur til Vamdrup hver 3-4 måned.

Om aftenen tog jeg til Full Moon party i Kolding. Nøj hvor var det bare mega godt at være afsted igen, men jeg kunne godt mærke det igår. Jeg havde ikke tømmermænd, men jeg var ret træt. Det er en fest hvor man maler sig i hovedet og har neon tøj på. Faktisk mega simpelt men genialt koncept. Vi er til det hvertfald, og det er altid en succes.

Idag er jeg hjemme ved min farmor. Det er længe siden jeg sidst har set hende, så det er endnu mere rart end det plejer at være, at se hende igen. Hun bor desværre ret langt væk, som gør det lidt en udfordring at se hende så meget som man gerne vil. Heldigvis snakker jeg med hende tit – det er bare ikke det samme. desktop42

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM VOL. 39