TANKEMYLDER EN SEN NAT.

UGE 30: ET LILLE POSTKORT

skaermbillede-2017-07-29-kl-22-54-45Min kjole er fra Gina Tricot, og koster 200 kr. Kan desværre ikke finde link, men ved den findes i butikkerne. 

Hello venner! Hernede i varmen går det godt. Hver søndag plejer jeg at udgive et “ugen der er gået”, men tror jeg vil pifte det lidt op, og jeg vil derfor “sende” et lille postkort hjem til jer. Ugen startede med ferie fra arbejdet, og det blev brugt på at pakke. Det tog en evighed fordi der er en del som jeg ikke kan passe (forstår det ikke), så derfor brugte jeg også en del tid på at rydde ud af mit klædeskab. I onsdags drog jeg til Malaga, og der sidder jeg nu. Jeg har fået en del farve, spiser lækker mad og nyder min tilværelse. Indtil videre har jeg ikke lavet så meget andet end at slappe af ved poolen, stranden og så har jeg en enkelt aften været i Marbella. En by som ligger 25 min væk fra hvor vi bor. Vi spiste nede ved stranden og gik derefter rundt i den hyggelige by. Det er ikke sidste gang vi tager derind på denne ferie, og der skal vi istedet spise på en restaurant i en af de små gader hvor der er en fortryllende stemning.

De næste dage skal vi slappe endnu mere af, sove lidt længe, spise god mad og så skal vi til Marokko på tirsdag. En udflugt jeg glæder mig meget til, men tror der kommer et helt andet indlæg om den tur. I kan også følge mig på min Snapchat, hvor I ser en hel del til min ferie <3

Og hvis I har nogle gode tips om noget man skal opleve eller se – så sig gerne til. Det er min første gang i Malaga, og jeg er allerede vild med stedet!

postkort3Sådan her ser min baghave ud den næste 1 1/2 uge. Vi bor i en af de lejligheder som I kan se på billedet. Det er virkelig charmerende. 

postkort2 postkort1På tur i Marbella og udsigten var så pæn, at jeg blev nødt til at tage et par billeder. 

collager184Malaga er fyldt med hyggelige gader, og selv en dør kan være “Instaværdig”. 😉 

collager185Og til sidst et lille stemningsbillede. Min udsigt når jeg soler mig. aaah. Her går det godt!

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TANKEMYLDER EN SEN NAT.