MIN VENINDEBOG – KATRINE

3 GODE SERIER TIL FERIEN (SOM FINDES PÅ NETFLIX)

Jeg elsker serier. Og derfor er det total oplagt at lave sådan et indlæg. Noglegange er det danske sommervejr bare rigtig dårligt, og så er det bare bedre, at ligge i sin seng og se serier. Jeg har samlet 3 af de bedste serier som I kan se på Netflix over sommeren. Dog har jeg kun set 2 af dem. Især er “the 100” alt for god!

Har I nogle serier som I synes jeg skal se?

linjeprikket

THE 100

Den her serie er alt for fed! Jeg er normalt ikke til denne form for serie, men jeg blev fuldstændig slugt af den – faktisk allerede efter de første minutter. K og jeg fik den anbefalet af Marias kæreste, og tror allerede vi tog hul på den dagen efter. haha.
Den handler om 100 unge kriminelle som kommer ned til jorden efter den for godt 100 år siden blev ødelagt af atomkrig. Disse unge er kommet ned til jorden igen, og det viser sig, at de kan begå sig på den. Men de ved bare ikke, at de ikke er de eneste på jorden. Der sker en masse, man møder andre overlevende og historien får en helt anden drejning.

Se traileren her.


RITA

Den her serie kørte på TV2 for en del år siden, men jeg så ikke ret mange afsnit dengang. Faktisk så ved jeg ikke hvorfor, men det er en serie lige efter min smag. De fleste af jer ved nok hvad den handler om, men hvis det ikke er tilfældet, så tager vi den lige kort…
Den handler om skolelæreren Rita som gør alting modsat end alle andre. En benhård kvinde som altid roder sig ud i problemer, men det er kun for at gøre noget godt for andre.

Se traileren her.DØDE PIGER LYVER IKKE

Jeg snyder lidt med denne serie, for jeg har faktisk ikke set den. Men K og jeg snakkede om, at vi skulle se den efter “the 100” , men vi kom aldrig så langt inden vi begge tog på ferie. Så vi har den til gode. Jeg har dog hørt, at den skulle være sindsygt god!
Som jeg kan se og læse mig frem til, så handler serien om en high school-studerende, Clay, og hans ven Hannah, en pige, der begik selvmord. En kassette kassettebånd indspillet af Hannah før hendes selvmord detaljer 13 årsager til, at hun endte sit liv.

Se traileren her.


facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN VENINDEBOG – KATRINE