FÅ EN HEL MASSE RABAT PÅ SKO FRA ASOS (-70%)

ADAX PENELOPE BAG

outfit-3079ADAX Penelope bag til 1999 kr (her)


adax-penelope-bagadax-penelope-bag4adax-penelope-bag3adax-penelope-bag1For omkring 2 måneder siden, så jeg denne skønhed i min lokale Neye butik, da jeg gik forbi den sammen med min mor og søster. Jeg elsker Adax, og I har bla. set denne taske som jeg har gået en hel del med. Siden jeg så tasken ovenfor, har jeg overvejet at købe den, men kunne ikke rigtig beslutte mig for om den skulle være min eller ej. Da vi var på ferie tog fanden alligevel ved mig, og jeg fik min søster til at bestille den hjem til mig. Jeg synes den er så fin, klassisk og virkelig praktisk.
Efter jeg har fået den hjem til mig, så har jeg brugt den flere gange. Jeg brugte den bla sidste fredag, hvor vi skulle fejre min mor, og der var både var plads til kamera, make-up og pung. En perfekt flot men praktisk taske.

Jeg er netop nu kommet hjem efter en formiddag med 5 af mine studieveninder. Vi skulle spise brunch på den 9 her i Esbjerg, og det er virkelig vanvittigt. Hvis I nogensinde kommer hertil, så prøv det. I kan evt se hvad jeg snakker om på min Snapchat (camillaov). Her til eftermiddag skal jeg planlægge lidt, og senere står den på en træning med K.

Dette indlæg er ikke sponsoreret af Adax eller Neye.

facebookinstagramsnap følg chat

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ EN HEL MASSE RABAT PÅ SKO FRA ASOS (-70%)