UGE 31: EN DAG I MAROKKO

DE FINESTE ØRERINGE + ET TIP TIL JER

skaermbillede-2017-07-22-kl-20-08-43For en del uger siden efterhånden fik jeg disse smukke øreringe med posten. Min søster havde lavet dem til mig, og jeg er blevet så glad for dem. De flotteste røde tassel øreringe, som jeg har set i modeverdenen længe. Jeg er ikke selv kreativ nok (eller det er fordi jeg ikke gider), og derfor er jeg jo ellevild med at Katrine tænkte på mig.

Man kan finde dem en masse steder – altså tassel øreringe, men det er svært at finde nogen på nettet uden perler. Men hvis perlerne er noget for jer, så kan I finde nogle her. De øreringe som I ser ovenfor kan I selv nemt lave, og derfor har jeg vedhæftet et lille youtube-klip som beskriver det meget godt. Men hvis I ikke selv vil rode jer ud i det projekt, så sælger mine søster øreringene. Eller hun har snakket om det. Skriv endelig til mig, hvis dette kunne have interesse.


facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 31: EN DAG I MAROKKO