E-BAY TIP: DE BILLIGE OG SEJE SOMMERNET

ET SPISESTED DU SKAL PRØVE I MALAGA OG MARBELLA

20916779_10155452762411745_642277405_nLa Cuisine Restaurante – Marbella 
Plaza Puente de Ronda, S/N, 29601 Marbella, Málaga, Spanien

Da vi var i Marbella anden gang, brugte vi en del tid på at gå gennem den gamle bydel. Vi gik forbi den hyggeligeste resturent hvor der i forvejen sad en masse mennesker. Menukortet så virkelig indbydende ud, og der var faktisk alt hvad man muligvis kunne have lyst til. Når menuen er stor plejer det at være et dårligt tegn, men de kunne virkelig lave mad. Det var simpelthen så lækkert, og jeg sagde hurtigt, at det var en af de bedste pizzaer, jeg nogensinde har fået. Helt klart et besøg værd, hvis du nogensinde kommer til Marbella.

20915812_10155452762456745_333146777_nBurger & Grill Napolitan BBQ
Calle Granada, 24, 29015 Málaga, Spanien

Ikke mange dage før vi skulle hjem igen var vi inde i Malaga by for at se den, hygge og spise god mad. Faktisk var det noget svære at finde et godt spisested Malaga end Marbella, men det lykkes efter vi næsten havde givet op. Det var en hyggelig burgerresturent vi endte på, hvor der faktisk endte med at være ekstrem lang kø til. Man kunne kun få burgere, men de lavede så mange forskellige, at man sagtnes kunne finde noget som tiltalte en. Jeg er ret kræsen, så jeg fik en mad ost og bacon. Den var fantastisk. Intet mindre.


facebookinstagramsnap følg chat

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E-BAY TIP: DE BILLIGE OG SEJE SOMMERNET