MØD MIN KÆRESTE - DEL 1

FÅ EN HEL MASSE RABAT PÅ SKO FRA ASOS (-70%)

faa-en-hel-masse-rabat-paa-sko-fra-asosADLINK: 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

I dag ligger jeg på sofaen, og forsøger at samle kræfter til endnu en aftenvagt. Vagten er i forvejen kort, men jeg har haft en nat med hovedpine, kvalme og utilpashed. Jeg har fået det meget bedre, men jeg føler mig stadig en smule utilpas. På den måde som ikke rigtig kan forklares – kender I det?

Min vagt begynder ikke før 15.30, så jeg har heldigvis nogle timer endnu til at blive bedre. Mens jeg bare ligger her og har ondt af mig selv, så har jeg kigget ASOS’ udsalg igennem. Jeg faldt især over deres kategori af sko, da det nok er noget i den dur jeg “burde” klikke hjem næste gang. Jeg har hvertfald fundet 2 par som jeg pt overvejer. I kan finde alt udsalg her.

Og tak for den fine respons på indlægget fra igår. Kan hvertfald se på min læsertal at det er noget I gerne ville se mere til. 😉

facebookinstagramsnap følg chat

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MØD MIN KÆRESTE - DEL 1