OUTFIT NO. 307: EN MASSE LÆDER

JEG ER SÅ TÆT PÅ AT BESTILLE DETTE HJEM

jeg-er-saa-taet-paa-at-bestille-dette-hjem1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

Imorgen har jeg tænkt mig at klikke nr. 6 og 9 hjem – men faktisk også denne blazer. Jeg har kikket på disse items i nogle uger nu, og jeg har bare ikke kunne beslutte mig. Dog må jeg holde igen og ikke bestille alle 9 items hjem som I kan se ovenfor. Jeg er blevet ret vild med Gina Tricot – kan I se her og her. Jeg synes de har uppet sig, og jeg får lysten til at eje det hele efter den kollektion de har ude lige nu.

Men jeg har brug for at rydde ud i mit klædeskab, og faktisk har jeg oprettet en bruger på Tradono hvor I kan købe mit tøj meget billigt! I søger bare på mit navn i appen (Camilla Overby). Jeg skal nok lige fortælle meget mere om det 🙂

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 307: EN MASSE LÆDER