DE FINESTE ØRERINGE + ET TIP TIL JER

OUTFIT NO. 305: SLÅ-OM-KJOLEN OG BLEGE BEN

outfit-3052outfit-3053collager186outfit-3054outfit-3058Outfittet her er taget 2 dage efter vi landede i Malaga, så jeg havde nået at sole mig i 2 dage. Det var ikke nok til at udligne den hvide farve på mine ben, og måtte derfor troppe op i min alt for fine kjole med blege ben. Jeg ville have ventet med at have kjolen på, men kender I det, at man har købt noget nyt som man egentlig bare ikke kan vente med at have på? Ja. Sådan havde jeg det med kjolen, og tænkte derfor at I nok godt kunne se bort fra den del. haha.

Jeg synes kjolen er så lækker, og jeg overvejer at bruge den her i Danmark til et par blå jeans. Tror umiddelbart det kunne se meget cool ud, men tror dog lige, at jeg skal se det sammen først. Det er hvertfald ikke sidste gang jeg tager den på, eller viser den frem. Seriøst den fineste kjole jeg længe har haft, og jeg er ellers normalt ikke til kjoler. Big improvement!

I dag er jeg bare hjemme efter at have landet i går. Jeg har fået pakket ud, købt en gave til min mor og senere i dag skal jeg have min første “rigtige” træning i 3 uger. Jeg fik løbet lidt på min tur, men det er bare ikke helt det samme 😉 Jeg håber I har nydt alle mine planlagte indlæg, men også mine anderledes søndagsindlæg (her og her).

GINA TRICOT kjole (findes ikke online, men kan købes fysisk i butikken til 200 kr)
MARC JACOBS taske(her)  NEW LOOK mules(her)  

facebookinstagramsnap følg chat

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE FINESTE ØRERINGE + ET TIP TIL JER