UGE 33: TRÆNINGSDATE, BRUNCH OG ÅRHUS

OUTFIT NO. 306: GENNEMSIGTIG TOP & FARVER

outfit-3065outfit-3061outfit-3066outfit-3062outfit-3068Min mandag startede ud med en træning sammen med en pige fra mit studiehold som skrev til mig i sidste uge. Jeg var total frisk, så kl. 9 imorges var vi begge klar til en omkring ryg og biceps. Det er ikke tit jeg træner med nogen – faktisk mest med Laura. Jeg vil rigtig gerne, så derfor sagde jeg også ja med det samme. Vi har måske endnu en aftale senere på ugen.

I dag vil jeg lige vise jer mit sidste outfit fra min ferie. Jeg havde min nederdel på fra Global Funk som jeg også havde på til min eksamen i psykiatrien. Dertil havde jeg min ret nye top på fra Gina Tricot, som jeg simpelthen er blevet helt vild med. Jeg har set en del af disse trøjer i butikkerne, men har bare ikke fået købt en. Da jeg så denne trøje skulle jeg bare have den med hjem. Den koster så også kun 200 kr. Den kunne også være rigtig fin som en form for undertrøje hvor man bare lige kan se ærmerne. Måske en outfit idé 😉

GINA TRICOT top(her GLOBAL FUNK nederdel(her)
MARC JACOBS taske(her)  NEW LOOK mules(her)  

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 33: TRÆNINGSDATE, BRUNCH OG ÅRHUS