UGE 34: ET ANDERLEDES INDLÆG, KØBENHAVN & MARIA

OUTFIT NO. 307: EN MASSE LÆDER

outfit-3077outfit-3078outfit-3079outfit-3071Så er jeg hjemme igen efter en super dejlig weekend i både København og Odense. Volbeat var helt fantastisk – igen. Jeg så dem jo for mindre et år siden, men dette show var endnu vildere. Jeg slog en masse op på min Snapchat, men det kan godt være at jeg viser lidt mere af det på et tidspunkt. Jeg har også nævnt oplevelsen her.

Apropos København og Volbeat så havde jeg faktisk også den nederdel som I kan se ovenfor med (og på). Vejret var fantastisk så jeg havde bare ben og min Volbeat t-shirt på. #ægtefangirl. I kan faktisk se mit look her. Synes nederdelen er så fed og den passer helt vildt godt til både et råt og feminint look. Jeg havde ovenstående outfit på da jeg skulle til fødselsdag ved min mor. Dertil havde jeg en fin hvid skjorte på til, som jeg synes går ret godt til.

MINIMUM bomber  MINIMUM top
STRADIVARIUS nederdel(her)  TEN POINTS støvler  ADAX taske (her)

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 34: ET ANDERLEDES INDLÆG, KØBENHAVN & MARIA