UGE 32: HJEM FRA FERIE, FØDSELSDAG OG ARBEJDE

OUTTAKES #8

outfit-306Strike a pose, frk røde lår

I morges satte jeg mig op på cyklen kl. 5.15, da jeg skulle være på job kl. 6. Jeg skulle hjælpe til med at sende vores børn i skole, og havde derefter fri kl. 9. Det var en kort vagt hvilket er lidt træls når jeg har 8 km frem og tilbage. Det var en skøn morgen, og når vejret er dejligt, så betyder de kilometer ikke så meget.
Resten af dagen skal jeg sidde foran min computer. Jeg har en masse billeder jeg skal have redigeret, og faktisk en hel del idéer til indlæg. Dog skal jeg ud af døren kl. 15, da jeg skal mødes med Laura til træning og mad på Bones. Faktisk lidt vores stamsted. haha.

Dagens indlæg skal handle lidt om de uheldige billeder jeg også får taget. De giver lidt et smil på læben, og kan nok hjælpe lidt på mandagshumøret.

linjeprikketouttakes14Jeg får solen i mine øjne, ooog skal lige have sat mit hår

outtakes16Hello miss creepy, igen

outtakes15Nu synes jeg lige, at du burde tage det billede. Prøver et nyt pose her?!

Se de tidligere indlægHERHERHERHERHERHER og HER.


facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 32: HJEM FRA FERIE, FØDSELSDAG OG ARBEJDE