INSTAGRAM VOL. 41

STREETS OF MARBELLA

collager202streets-of-marbellaoutfit-306collager203collager201Det var min første ferie omkring Malaga i år – selvom jeg har været i Spanien flere gange før, så jeg havde selvfølgelig aldrig set området før. En dag kørte vi til Marbella, og vi blev selvfølgelig fuldstændig forelsket i byen. Især den gamle bydel er et besøg hver. Der er tonsvis af gamle bygninger, butikker og gaderne har en helt speciel følelse over sig. Jeg endte med at tage en hel del billeder, og tænkte at jeg lige ville vise jer dem. Det er selvfølgelig også lidt af et tip, og I kan altid gå efter den adresse jeg linker til her.

Det her indlæg er planlagt, men jeg kan forsikre jer om, at jeg hygger mig meget i København. Jeg tror umiddelbart at vi går gennem gaderne nu, men hvis det nu ikke er sandt, så vil jeg holde jer opdateret på min snapchat. I aften skal vi til koncert, og jeg er så klar. Det bliver så fedt at se Volbeat igen!

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM VOL. 41