FOR HVEM ER DIT UDSEENDE VIGTIGT FOR?

UGE 33: TRÆNINGSDATE, BRUNCH OG ÅRHUS

Min mandag startede ud med en morgenvagt kl. 6, så jeg satte mig op på min cykel kl. 5.15. Jeg synes at det var lidt for tidligt. Men vagten var god, og da jeg kom hjem havde jeg en hel dag foran mig. Jeg havde først en aftale kl. 15 sammen med Laura, hvor den stod på træning og mad.

Tirsdag morgen skulle jeg til spinning kl. 8.30. Noget jeg faktisk havde glædet mig til, men jeg var helt færdig da timen var slut. Det var en ny instruktør og det var så hårdt. Men jeg kom afsted, og om eftermiddagen skulle jeg på arbejde. Jeg skulle cykle derud, så det blev lige til +16 km på en cykel. føj.

Natten til onsdag havde jeg en rigtig lang nat, da jeg havde det så skidt. Jeg skulle rigtig have arbejdet om onsdagen, men jeg fik den byttet væk til den anden. Derfor stod resten af dagen på sofaen med en god film.

Torsdag havde jeg fri, så derfor skulle jeg være sammen med 5 af mine veninder. Laura, May, Nadine, Mia, Julie og jeg havde en aftale om brunch på den lokale café Den 9. Den er en fuldstændig vild brunch, som I også kunne se på min Instagram.

Fredag skulle K og jeg til Århus da han skulle dømme i basket. Det er ikke mange kampe jeg har set, da de fleste af dem ikke har passet ind i kalenderen. Men hans far, mor og jeg tog med derind, og det var så fedt at se endnu en kamp.

I lørsdags var der fødselsdagsbrunch, så I kan nok godt regne ud at jeg har spist for mere end 1 person flere gange i denne uge. Det var så lækkert, og et rigtig hyggelig dag. Vejret var vi også heldige med indtil kl. 14, så vi nåede lige at spille kongespil. Hvilken jeg er super dårlig til, men det er sjovt nok.

Igår var jeg på arbejde, og havde en stue selv med 3 børn/ unge mennesker. Det var faktisk en rigtig god vagt, fordi de alle bare opførte sig godt. Da jeg fik fri stod den jo på det praktiske. Det var så den søndag – som selvfølgelig endte med en træning. desktop45

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOR HVEM ER DIT UDSEENDE VIGTIGT FOR?