STREETS OF MARBELLA

UGE 34: ET ANDERLEDES INDLÆG, KØBENHAVN & MARIA

I DENNE UGE HAR JEG:

… Valgt at prøve noget andet med dette “søndagsindlæg”. Jeg kan ikke helt finde ud af hvad der er bedst. Jeg overvejer at blande lidt rundt i det, så engang imellem bliver det indlæg som disse, og andre gange om noget jeg har oplevet i løbet af ugen. Præcis som dette indlæg.

… Haft 3 træninger hvor jeg har trænet med en makker. Jeg har trænet en gang med Laura og 2 gange med Lea. Det har været hyggeligt og motiverende, men også lidt anderledes, da jeg plejer at træne selv.

… Selvfølgelig også arbejdet, bare ikke så meget som de forgangne uger. De fleste er jo tilbage på arbejde, så der er ikke på samme måde “brug” for os. Jeg kan også godt mærke, at jeg er ved at være klar til skole.

… Apropos skole – så har jeg brugt det meste af en formiddag på at finde brugte bøger til studiet – som er lidt af en jungle, hvis man gerne vil spare et par kroner. Jeg har fundet 4 ud af de 5 bøger vi skal have, så jeg er egentlig ret godt tilfreds. Dog er det den dyreste jeg ikke kan finde brugt.

… Nu har jeg så fundet ud af at skolen anbefaler 3 bøger til. Bliver jo fattig!

… Været i København med min familie + påhæng. I fredags kørte min søster, jeg, K og Katrines kæreste mod København, hvor vi var der til aftensmad. Vi spiste på en super lækker restuarent, og havde generelt en dejlig aften.

… Været ude at shoppe. Vi udnyttede lige turen til København, og endte derfor med en lille shoppingtur. Men jeg købte kun en halskæde. Synes ikke der var noget som jeg virkelig bare manglede.

… Jeg har også været til Volbeat koncert, som faktisk var hele meningen med turen til København. Simpelthen så fedt at se dem igen, og showet var næsten mere vildt end sidst. Lars Ulrich var endda på besøg, og det var nice!

… Været i 4 byer på en uge. Jeg bruger min søndag (og mandag) i Odense med Maria. Hun er desværre flyttet længere væk fra mig, men det stopper os selvfølgelig ikke for at ses. Hun skal starte på studie nu her efter 3 år med sabatår. I kan altid se noget til mine dage på min Snapchat (camillaov) desktop46

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STREETS OF MARBELLA