WOULD LOVE TO WEAR

DE PÆNESTE EFTERÅRSSTØVLER

de-paeneste-efteraarsstoevler3collager206de-paeneste-efteraarsstoevler2 de-paeneste-efteraarsstoevler1De kan købes her til 899,95 kr

I fredags var jeg nede i byen for at shoppe lidt sammen med K. Vi havde aftalt at vi skulle shoppe, træne og spise god mad – da det ikke er meget vi ser til hinanden for tiden. Han har meget arbejde og basket, og jeg har meget skole, læsning, arbejde og helt vildt mange planer. Det gør at vi (desværre) nogengange må finde tid til hinanden. Det gjorde vi i fredags, og vi havde bare en super god eftermiddag.

Jeg var bla forbi Havanna shoes, da jeg havde kigget på ovenstående støvler fra Vagabond flere gange. Jeg måtte bare prøve dem, for jeg havde efterhånden snakket om dem en del gange, og de var bare perfekte. De er vildt behagelige at have på, og du kan gå lagt i dem. Jeg har mine støvler fra Ten Points, men de er med mere hæl, og manglede et par som er lidt mere hverdags-agtige. Jeg har et outfit med dem på, men jeg skal lige have redigeret billederne en smule, og så skal I nok få det at se. Der har jeg faktisk også en ny trøje på fra Vila. #nytnytnyt 😉

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOULD LOVE TO WEAR