MIN VENINDEBOG – NADINE

EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #19

Følg mig på Snapchat: Camillaov

I lørdags havde jeg følge-dag for første gang i en del måneder. Jeg kan se, at jeg ikke har haft det siden jeg var i Hamborg med K. Det er så ved at være længe siden nu. Jeg har faktisk ville have sådan en dag i noget tid, men jeg var ligesom røget fra det gang på gang. For omkring 2 uger siden var der igen en af jer som skrev til mig, og hun spurgte mig, om der ikke snart kom sådan en dag igen. Jeg skulle ud i Mays nye hus for at male, og der tænkte jeg, at det kunne være ret passende at have jer med. Det syner måske til en stille dag – dog er historien en anden, men jeg skal nok få passet flere af de dage ind. Håber I stadig vil kunne lide dem.

I dag har jeg studiefri, og har derfor siddet herhjemme og læst hele formiddagen. Når K får fri fra arbejde skal vi ned i byen for at kigge lidt i butikker. Det er længe siden, jeg sidst har haft sådan en eftermiddag, så det glæder jeg mig ret meget til. Derudover er det rart med en fridag, da hele min weekend står på arbejde.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN VENINDEBOG – NADINE