TILBAGEBLIK PÅ MIN SOMMERFERIE #2

GINA TRICOT ER ET UNDERVURDERET MÆRKE

Jeg indrømmer det gerne. Jeg har ikke altid været vild med Gina Tricot, og jeg har længe gået en lang bue udenom butikken. Enten har de fået ny designer eller også har hun/ han fået ny inspiration, for jeg er blevet ret vild med Gina Tricot. Eller har hvertfald kunne finde et par ting hen over sommeren, som jeg er blevet ret vild med. Jeg kigger nu ret ofte på deres hjemmeside, da de virkelig har meget lækkert. I ved jo godt at jeg elsker “the cheap stuff“. Jeg vil hellere have meget end lidt, og det er endnu en grund til, at jeg er begyndt at elske Gina Tricot!


outfit-3061outfit-3068Ebba mesh-top med broderi til 199 kr

outfit-3054outfit-3058Slå-om kjole til 199 kr (findes fysisk i butikken)


Mit næste køb: desktop49Lea kjole til 249 kr

Jeg har faktisk kigget efter sådan en sag ret længe. Jeg har tidligere købt et par stykker, men den ene var for voldsom, og den anden sad bare helt vildt dårligt. Jeg kan ikke være sikker på at den her bare er “the one“, men jeg er ret vild med den på modellen. Det gør det en smule nemmere, at forstille sig den på en selv, så den er hermed bestilt hjem. Det gode ved Gina Tricot er, at du “bare” kan returnere den gratis i butikken. Jeg forstiller mig den med en top ud over, så det kommer til at minde om dette look. Skal nok melde tilbage til jer så snart jeg har fået den hjem. Det bliver nok på min Instagram jeg viser den frem.

facebookinstagramsnap følg chat

   

8 kommentarer

 • Jeg plejede at kigge i Gina Tricot meget ofte før hen, men er af en eller anden grund røget væk fra det… Jeg har taget et smut forbi deres butik lidt mere inden for den sidste måned og jeg er virkelig vild med deres sortiment! Det er som om, de har skiftet total stil på en måde. Deres tøj er virkelig fed! Jeg elsker forresten toppen på det øverste billede. Den klæder dig vildt godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja det er virkelig rigtigt. Jeg har det på præcis samme måde!

   Tusinde tak! Det var sødt af dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes også de nogle gange har nogle gode ting – men jeg er begyndt at shoppe meget på Boohoo. Elsker deres udvalg og priser 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja det er virkelig også en god side. Har et par ting derfra. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De laver altså også nogle ret fine ting – masser af lækre styles 🙂 Har selv lige bestilt en pakke fra dem – gode priser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja det er virkelig nogle lækre ting, og helt vildt gode priser. Den del gør det også “farligt”. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er så vild med toppen! Og ofte også vild med Gina Tricot, synes dog ofte det er i perioder de har fede ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja jeg er helt enig. Man kan faktisk finde nogle ganske fine sager! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK PÅ MIN SOMMERFERIE #2