GINA TRICOT ER ET UNDERVURDERET MÆRKE

MILIUM.DK

milium1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER

Jeg kender godt til Jerome Dreyfuss tasker, men det er tasker som jeg kun drømmer om. Jeg fik faktisk øje på den med leopard designet for nogle måneder siden, da jeg så en anden blogger med den. Hun havde den parret med et par blå jeans, en sort strik og nogle super fede støvler. Jeg har i mange år ikke kunne fordrage printet leopard, men tiderne skifter, ikke sandt? Jeg kommer nok ikke til at elske det af hele mit hjerte igen (især ikke til tøj), men jeg synes det er så fedt som et “statement print” til en taske.

Min forkærlighed for tasker, tøj og sko er jo ikke ukendt for jer længere – hvertfald ikke hvis I følger bloggen jævnligt. Jeg måtte jo kigge hele Milium.dk igennem, og jeg fandt bla denne fine Ganni blazer. En blazer som jeg rigtig gerne gad at have fat i, og som kunne være ret pæn til ovenstående taske. Egentlig ville et par simple sorte jeans kunne fuldende looket, da der virkelig ikke er brug for ret meget mere wow– effekt. Tasken må være et ønske til den fødselsdag jeg har inden for 2 måneder, eller også skulle det være mit næste større køb? Næh mangler faktisk mere en ny computer, så må nok heller være fornuftig og købe den først 😉

Udarbejdet i samarbejde med Milium.dk

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GINA TRICOT ER ET UNDERVURDERET MÆRKE