SKABELONER & INSPIRATION TIL JOBSØGNINGEN

OUTFIT NO. 308: VELOUR KJOLE

outfit-308outfit-3082outfit-3088outfit-3083outfit-3086Skolen er så småt begyndt, og det samme er mængden af lektier. Jeg synes, at det har været nogle hårde dage, men jeg skal også lige igang igen. Før sommerferien var jeg i praktik, så jeg har ikke rigtig været i skole i 9 måneder. Det kan jeg godt mærke af, og koncentrationsevnen er da også lidt udfordret. haha. Derudover synes jeg at planerne er mange i denne uge, og det gør det selvfølgelig ikke bedre. Men i dag skal jeg have læst lidt op, men det bliver lige afbrudt af en aftale med min veninde Nadine og baby-Sophia. I aften vil jeg have sat lidt mere til salg, så husk at I kan følge med her.

I sidste uge havde K fri en af dagene, og vi besluttede derfor at tage en tur til Tyskland. Vi manglede lidt småting, og vi lavede derfor lidt af en roadtrip ud af det. Faktisk en rigtig hyggelig tur, hvor vi havde en masse tid til snakke, grine og nyde hinanden. Vi stoppede lige op i Kolding på tilbagevejen, og der fik jeg ham til at tage et par billeder af det outfit som I ser ovenfor. Jeg havde min nye kjole på fra Moss Copenhagen, som egentlig var tænkt til en tur i byen. Men med en t-shirt under er den helt perfekt til hverdagen. Jeg er hvertfald helt vild med den lidt “anderledes” slå-om og at den er i velour. haps.

MOSS COPENHAGEN kjole(her)  SECOND FEMALE top
LACOSTE sneakers(her)  GLOBAL FUNK nederdel(her)  MOSS COPENHAGEN halskæde(her)

facebookinstagramsnap følg chat

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKABELONER & INSPIRATION TIL JOBSØGNINGEN