UGE 36: DATENIGHT, DRINKS OG GADEFEST

SÅ VED DU BARE AT DET ER MANDAG MORGEN.

De sidste 2 mandage har jeg været ret uheldig. Eller det har faktisk kun været om morgenen hvor jeg virkelig har været uheldig, og hvor jeg har haft lyst til at krybe under dynen igen. Imorges var ingen undtagelse – jeg havde dog sat håret, fået tøj og makeup på, så det virkede næsten fjollet ikke at tage i skole. Jeg frygter allerede næste mandag, og gør mig mentalt klar på, at jeg nok skal nå at sige FUCK 3 gange og vende øjne mange gange inden jeg kommer ud af døren.

Jeg var faktisk lige ved at klare den i morges inden jeg skulle i skole, men jeg vælger at skubbe til min sæbedispenser ned på gulvet – så der så sæbe over det hele og smadret porcelæn. Jeg havde næsten lige fyldt den op. Heldigvis var jeg i god tid. Det måtte næsten være det eneste plus.

Så ved du bare det er mandag: 

  • Når man taber tandbørsten ned i toilettet.
  • Når det pisser ned udenfor og du skal cykle.
  • At du glemmer det bedste af din madpakke – nemlig dine snacks, og du har en lang dag i skolen.
  • Når man taber sin deo ned i toilettet.
  • Når man smadre sæbedispenseren, fordi man skulle have fat i sin tandbørste.
  • At det stadig pisser ned, og dit regntøj stadig er vådt fra dagen før.
  • At man stadig er træt 2 dage efter sin alkoholfrie bytur (det må også være noget med alderen og den manglede træning i druk)
  • At du har alt for meget læsning til studiet, og du har udskudt det i nogle dage – så du er tvunget til at læse det i dag.

Men i morges blev jeg reddet af Laura som skrev til mig: “Skal du køre med, eller satser du på tørvejr”. Nej fuck no. Jeg kører gerne med. Lige nu sidder jeg i tørvejr, og overvejer en træning for at holde pause fra læsning. En af punkterne fra ovenfor. Men jeg beholder det gode humør, for resten af dagen har faktisk været helt ok.

facebookinstagramsnap følg chat

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 36: DATENIGHT, DRINKS OG GADEFEST