WOULD LOVE TO WEAR

LIDT OM EN SIF JAKOBS RING OG OM AT HUSKE HINANDEN

collager205 sif-jakobs-ringoutfit-3079I ved jo at K og jeg er ret gode til at forkæle hinanden, og da jeg kom hjem fra min ferie havde både ham og jeg en overraskelse til hinanden. Hans var måske lidt mere fancy end min – fordi han havde købt mig en ring fra Sif Jakobs. Det er jo ikke hvad man køber, men at man husker hinanden – det er dét som betyder noget. Men jeg skal nok være ærlig, for jeg blev da ufattelig glad for gaven. Det er faktisk min anden ring derfra, og jeg synes de er så fine. Han kender til min smag, og størrelsen var helt perfekt. Han er sku sød, ham K.

Apropos det med at forkæle hinanden, så har K og jeg næsten ikke set hinanden i denne uge, så i aften skal vi ud og spise god mad, inden vi igen har nogle dage hvor vi ikke ser hinanden. Jeg skal arbejde hele weekenden, og han skal på kursus. Vi ses bare i næste uge. Haha.
For os er det rigtig vigtigt, at vi husker hinanden – og at det ikke er hverdagen som overtager det hele. Det kan være de små ting som gøre hele forskellen. De små beskeder, en spontan tur i biografen, at man tager opvasken eller en gave som den anden har snakket længe om. Vi har begge så travlt i hverdagen, og det er ikke med vilje at forholdet lidt bliver glemt. Anyway så er det ikke sket for os endnu, og jeg nyder vores små kærlighedsstunder i fulde drag.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOULD LOVE TO WEAR