TILBAGEBLIK PÅ MIN SOMMERFERIE

SKABELONER & INSPIRATION TIL JOBSØGNINGEN

cv-templates1. HER  2. HER  3. HER  4. HER  5. HER  6. HER

For 2 år siden på dette tidspunkt startede jeg på mit studie, og i den forbindelse drømte jeg selvfølgelig også om et job. Faktisk ikke så meget pga pengene, men simpelthen fordi jeg ingen kendte i Esbjerg – jeg savnede det sociale. Men jeg bestemte mig for, at jeg ville koncentere mig om studiet og mine (forhåbenligt) nye venner det første halve år.

Da jeg skulle til at skrive en ansøgning i januar mødte jeg et par udfordringer, fordi jeg ikke synes den skilte sig ud. Jeg prøvede på de bedste word- manér, men ville ønske jeg kendte til Etsy som har nogle fine skabeloner som gør det ret nemt for en. Især fordi de er pæne, og du faktisk bare skal skrive dine oplysninger ind. Dette gør at den er speciel, men at den stadig skiller jeg ud. De koster omkring 18$ – og tippet er hermed givet videre. Jeg vil helt sikkert hente en ned næste gang jeg skal søge et job.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK PÅ MIN SOMMERFERIE