DE PÆNESTE EFTERÅRSSTØVLER

SPAR MANGE PENGE PÅ MYPROTIN (-60%)

skaermbillede-2017-09-06-kl-21-10-38I ved jo at jeg træner en del, og et par gange har jeg postet et billede på min Instagram, hvor jeg har haft ovenstående trøje på. I har spurgt ind til dem et par gange, og det forstår jeg faktisk godt. Den er virkelig fin, sidder godt og den er perfekt til de kolde dage under træningen. Den er fra H&M, men lige nu deler MyProtein en rabatkode ud med os hvor du kan få op til -60% på over 300 produkter. I kan blot bruge koden HURTIG, og I kan finde alle produkterne her. Laura var faktisk den som tippede mig, og tippet er hermed givet videre. Jeg har faktisk selv købt nr. 6 i mørkeblå.

Obs. rabatten nedsættes 2% hver time.

40-myprotin1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE PÆNESTE EFTERÅRSSTØVLER