UGE 35: VOLBEAT FOR ANDEN GANG I ÅR

TILBAGEBLIK PÅ MIN SOMMERFERIE

Så er jeg kommet hjem efter en rigtig dejlig første dag i skole. Skolen stoppede dog kl. 15, men jeg tog i fitness sammen med min veninde May lige efter. Vi trænede skuldre og bryst – så ovenpå en lang dag i skole, så er jeg pænt træt nu. I weekenden var jeg i sommerhus med nogle af pigerne fra mit studie, hvor vi bla hyggede, spillede spil, spiste en masse, snakkede, gik lange ture og så Laura til stævne. Det var faktisk en perfekt afslutning på en rigtig dejlig sommerferie.

Jeg har nået en masse ting denne ferie. Selvfølgelig har jeg arbejdet en del, men det kan jeg ikke vise jer på billeder (sjovt nok), så istedet må I nøjes med at kigge tilbage på hvad jeg ellers har lavet. Jeg synes det er skønt at være i skole igen, men der går nok ikke mange dage før man godt kunne bruge ferie igen. haha. Hvertfald har jeg haft en skøn ferie – hvor jeg bla har været i Malaga, været turist i Danmark, festet og mødt baby- Sophia for første gang. Dette er kun del 1 – for der er en del billeder. Måske kommer der både del 2 og 3.

Jeg håber, at I har haft en god ferie <3


skaermbillede-2017-08-30-kl-22-09-22Jeg startede min sommerferie med at være et par dage i sommerhus sammen med min svigerforældre og min kæreste i Blåvand. Jeg havde haft 2 uger med 3 eksamner, så det var faktisk den perfekte måde at starte ferien på. Vi spiste en masse is, spillede spil og hyggede i massevis. 

skaermbillede-2017-07-17-kl-08-14-06Senere på ugen var jeg til ravefest/ Fullmoon i Kolding. Jeg er til det hvert år, og det er simpelthen den vildeste fest. Jeg blev også lidt for fuld, men ingen tømmermænd. Utroligt nok. 

desktop43Siden mine forældre snakkede om bridgewalking første gang, har jeg gerne ville prøve det. En dag kørte K og jeg til Middelfart for at prøve det, og det var sådan en fed oplevelse. I kan læse mere om det her

skaermbillede-2017-08-30-kl-22-23-08
Jeg har også brugt en eftermiddag med min veninde Nadine og hendes faktastiske lille pige Sophia. Hun er simpelthen det smukkeste lille væsen, og jeg glæder mig til at se hende hver gang. Jeg er så glad på Nadines vegne, men hold nu op hvor kommer det tæt på. Tænk at det er min tur om ikke så mange år. 

outfit-3042Jeg har været et smut i Kolding, hvor jeg nød nogle dage før min tur til Malaga. Vejret var ikke alt for sommerligt, så jeg gemte mig stadig under min læderjakke. Dog kom den hurtigt af, da jeg endte i Malaga. 

postkort3Vi startede morgenen på bedste vis – nemlig til udsigten som I kan se ovenfor. Vi boede ved mange andre huse, så det virkede helt som en lille by midt i paradise. Det var et rigtig lækkert sted, som jeg snildt kunne se mig selv bo ved igen.

postkort2Efter nogle dage havde jeg fået en lille bitte smule farve. Faktisk var jeg mest blevet rød, og derfor brugte vi også en eftermiddag og aften i Marbella. Her gik vi rundt i byen, spiste god mad og nød den smukke by. Jeg har bla anbefalet en resturent. Læs det her

Fortsættelse følger… 

facebookinstagramsnap følg chat

   

2 kommentarer

 • Sikke en dejlig sommer, fyldt med skønne oplevelser 😉
  Jeg må prøve det der bridgewalking en dag. Det ser crazy ud, men også til tiltrækkende for sådan en adrenalin junkie som mig.
  /Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja det har ikke været helt tosset 🙂
   Jeg synes næsten du skulle prøve det. Det var en super fed oplevelse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 35: VOLBEAT FOR ANDEN GANG I ÅR