LIDT OM EN SIF JAKOBS RING OG OM AT HUSKE HINANDEN

TIP: JEG HAR LIGE KØBT MINE YNGLINGS BUKSER MED -50%

outfit-2976Køb Diesel “Slandy” her

Lige inden jeg stoppede i Jill & Joy fik vi “Slandy” fra Diesel – en super lækker jeans, som jeg selvfølgelig skulle prøve. Jeg har elsket dem lige siden, da de virkelig har den bedste pasform. De sidder stramt, din røv er fantastisk og så er det så lækre at have på. Pasformen minder meget som Dr. Denim, som de fleste elsker. Kvaliteten af disse er dog meget bedre, og de tilpasser sig efter din krop. De udvider sig en smule, men bliver ved samme pasform når de har givet sig – og de holder farven. Virkelig en vigtig detalje. Tidligere i dag var jeg lige forbi min gamle arbejdsplads, da jeg lige ville prøve bukserne i en mindre størrelse (jeg er en 26 nu. wtf. lille tøs). Jeg ville så købe dem i næste uge, men jeg kunne ikke dy mig for at tjekke nettet. Jeg fandt dem med -50% fra Boozt, og der var kun det ene par tilbage i min størrelse. Det er seriøst mit held. haha. Må hellere købe en Lotto til imorgen.

Nå men ville egentlig bare lige tippe jer om alt den rabat de har lige nu. Og hvis bukserne ikke er noget for jer, så kan I kvit og frit sende dem tilbage. Jeg overvejede også dette par. Tippet er hermed givet videre til jer. Vi ses <3

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIDT OM EN SIF JAKOBS RING OG OM AT HUSKE HINANDEN