MØD MIN KÆRESTE - DEL 2

UGE 35: VOLBEAT FOR ANDEN GANG I ÅR

21150685_10155487590721745_1208552335_nskaermbillede-2017-08-30-kl-21-31-51skaermbillede-2017-08-30-kl-21-32-17Denne søndag vil jeg vise jer lidt billeder, og dele nogle af mine tanker om den koncert jeg var til i sidste uge. Jeg har lavet en masse i denne uge, som jeg gerne ville dele ud af med jer. Jeg har bla været Tyskland, haft besøg af min veninde Charlotte og været i sommerhus. Men istedet vil jeg gerne lige snakke om den mega fede koncert jeg var til, og lade et normalt “søndagsindlæg” vente til næste uge.
Jeg var afsted for mindre end et år siden (se indlægget her), og jeg var slet ikke til at skyde igennem dengang. Det var min første koncert med Volbeat nogensinde – et band jeg virkelig elsker, så selvfølgelig kunne jeg leve højt på den oplevelse længe. Jeg må dog indrømme, at showet denne gang var vildere. Både Lars Ulrich, Mikkel Kessler og Johan Olsen kom forbi, og det gjorde bare oplevelsen endnu bedre. Jeg var afsted med både mine forældre, søster og påhæng. Det var fedt at opleve det sammen med dem, og opleve en fuld Parken som alle havde en lige så stor fest som jegselv. Jeg anbefaler hvertfald at man oplever dem live. De er alt for vilde!

Billederne er lånt af Volbeat’s Instagram

facebookinstagramsnap følg chat

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MØD MIN KÆRESTE - DEL 2