TIP: JEG HAR LIGE KØBT MINE YNGLINGS BUKSER MED -50%

UGE 36: DATENIGHT, DRINKS OG GADEFEST

I DENNE UGE HAR JEG:

… Startet i skole. Hvilket jeg har et lidt ambivalent forhold til. Jeg har glædet mig helt vildt til at starte igen, men den første uge har været meget travl for mig. Både med studie, læsning, aftaler og arbejde hele weekenden. Men sandheden er jo, at jeg faktisk ikke gad at have mere ferie. Jeg synes det var lidt kedeligt til sidst.

… Trænet med min veninde May. Vi fik tæsket skuldere og bryst igennem, og jeg kunne i den grad mærke det dagen efter.

… Ses med Nadine midt på ugen. Jeg havde en hyggelig eftermiddag med Nadine og Sophia, og jeg bliver ved med, at være sindsygt forgabt i hende.

… Fået sat lidt mere til salg på min Tradono app. Jeg synes selv, at det er nogle super lækre sager, og de er ret billige. I kan finde min profil her.

… Haft en del aftner i denne uge hvor jeg har siddet selv på sofaen. K har været på øvelse, så det er ikke meget jeg har set til ham. Det har dog været okay, da jeg har haft rigeligt at se til i forhold til studiet og opstart.

… Været ude at spise med K. Vi blev “genforenet” i fredags, og han synes vi skulle ud og hygge. Det synes jeg lød som en rigtig god idé, da han skulle på kursus hele weekenden – så så jeg igen ikke noget til ham.

… Været på arbejde hele weekenden. Det er ved at være nogle uger siden, så det var skønt at være tilbage igen. Jeg havde dog lidt svært ved at komme op. haha. Men jeg har i den grad savnet mine kollegaer og de dejlige unger!

… Jeg har været til gadefest i Esbjerg, og det var skide sjovt. Jeg var sammen med Laura, May og Mia. Men jeg tog tidligere hjem, da jeg skal arbejde senere i dag. Jeg fik 2 drinks i går, så jeg er helt frisk i dag. Lige nu ligger jeg dog og tager en slapper på sofaen.desktop48 

facebookinstagramsnap følg chat

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: JEG HAR LIGE KØBT MINE YNGLINGS BUKSER MED -50%