OUTFIT NO. 308: VELOUR KJOLE

WOULD LOVE TO WEAR

would love to wear

T-shrit HER / Nederdel HER / Solbriller HER / Støvler HER / Taske HER

Man må gerne drømme. Det gør jeg hvertfald med det her outfit. Med min SU så kan jeg altså godt glemme de alt for lækre Gucci støvler – hvertfald hvis jeg vil spise andet end havregryn de næste mange måneder. Tror umiddelbart at jeg må klare mig uden.

Anyway så gad jeg godt at have iført mig i dette look i dag. Jeg er blevet ret vild med både nederdel og kjoler, så derfor er det heller ikke så underligt at jeg er faldet for ovenstående. Vejret er måske ikke lige til det, men det er jo en helt anden historie 😉

facebookinstagramsnap følg chat

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 308: VELOUR KJOLE