INSTAGRAM VOL. 42

3 SERIER FRA NETFLIX TIL EFTERÅRSFERIEN

Jeg er en af de typer som næsten hellere sætter en serie på end en film. Jeg har altid gang i en eller anden serie, og det gør, at jeg jo netop kan tippe jer om nogle engang imellem. Jeg har netop set serien Orphan Black færdig, og den er virkelig vanvittig god(!!). Jeg har faktisk nævnt den en del gange her på bloggen, og jeg har faktisk også lovet jer dette indlæg.

Jeg tænkte også, at dette tidspunkt ville være ret passende. I næste uge har mange efterårferie (ikke mig, desværre. Selvom jeg alligevel tager på ferie), og der kan man jo godt finde på, at bruge 1 eller 2 dage i sengen. Jeg elsker at stene serier – hvis der er tid til det. Her kommer der 3 serier, som jeg synes I burde se på Netflix – hvis I har tid og lyst.

linjeprikketaa_orphanblack_thumbnail_s2_02_webEn serie som jeg har set lidt for meget af på det sidste. En kvinde overtager en andens identitet, men hende som hun stjæler identiten af ligner hende på en prik. Det hun bare ikke ved er, at hun har lagt større problemer end hende selv.

Virkelig en god serie, og jeg helt klart vil anbefale. Jeg har hvertfald været ret opslugt af den, og jeg synes plottet er ret godt. Der er 5 sæsoner, og handlingen blev bare ved med at tiltale mig. Det var sådan en serie hvor jeg sagde: “Ej bare lige et mere afsnit, og SÅ går jeg altså i seng.

Lidt om serien:
Sarah Manning ser klonen Elizabeth “Beth” Childs begå selvmord, Sarah overtager Beths identitet for at tage alle hendes penge, men det viser sig, at Beth er politibetjent, og derfor bliver Sarah blandet ind i hendes problemer, og finder snart ud af, at hun bliver overvåget af Beths kæreste, Paul, som arbejder for DYAD Institute, som er et videnskabs firma, der blandt andet har noget med kloner at gøre. Sarah Manning møder Helena der er helt forblændet i troen på Gud. Det er også hende der har dræbt de andre kloner. Helena bliver hele tiden bildt ind, at hun er den oprindelige, dermed er alle de andre bare kloner af hende. Men en dag møder Sarah hendes biologiske mor, hun fik tvillinger og overgav den ene til kirken og den anden til staten. Er det Sarah og Helena der er de oprindelige?


the-expanseDenne serie har jeg ikke selv set, men Kenneth er ret vild med den. Han siger den minder rigtig meget om “The 100”, som jeg fortalte om i dette indlæg. Jeg så set små dele af den, og den ser faktisk ret interesant ud. Han er dog kommet så langt, at jeg hellere må se den fra start (selv), hvis jeg beslutter mig for, at jeg skal se den.

Lidt om serien:
I et fuldt koloniseret solsystem to hundrede år fremover, er politiets detektiv Josephus Miller, født på Ceres i asteroidbåndet, og har fået tildelt jobbet om at finde en manglende ung kvinde, Juliette. James Holden, eksekutivansvarlig for Canterbury, er involveret i en tragisk hændelse, der truer med at destabilisere den urolige fred mellem Jorden , Mars og Bæltet. På jorden arbejder Chrisjen Avasarala, en FN-leder, for at forhindre krig mellem Jorden og Mars på ethvert nødvendigt grundlag. Snart finder de tre ud af, at den manglende kvinde og Canterbury skæbne er en del af en stor sammensværgelse, der truer hele menneskeheden.


bones-header-newDa jeg i sin tid (det lyder som om det er mange år siden. haha) blev færdig med at se CSI – eller jeg ventede på ny sæson, der startede jeg op på BONES, da den på mange områder har nogenlundende samme plot. Jeg blev ret vild med Bones’ fede og virkelig cool karakter, som gør at man har lyst til, at se hvad der sker næste gang. En serie som jeg kan se igen og igen.

Lidt om serien:
Dr. Temperance Brennan arbejder med et team af eksperter på det opdigtede Jeffersonian Institute sammen med Seeley Booth, Specialagent for FBI. De to arbejder sammen om at løse vanskelige og ofte mystiske forbrydelser.

Dr. Brennan undersøger mordofre i sit laboratorium med hjælp fra sit team, mens Booth tager sig af den politimæssige efterforskning. Både de og deres kolleger – er meget dygtige inden for deres områder og viljestærke individer, som bliver mere og mere åbne for at lære af hinanden at kende igennem serien.


facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM VOL. 42