UGE 41: HOLDTRÆNING, LÆSNING OG FERIE

ET AF MINE (STORE) ØNSKER

desktop55Et af mine helt store ønsker til min fødselsdag – den 23 november, er helt sikkert penge til en ny cykel (eller en ny cykel). Den I ser på billedet er knap 5 år gammel, og den virker stadig som en skal. Sådan nogenlunde. Den er ved at trænge til en udskiftning, og derfor er jeg lige nu på udkig efter inspiration. På en eller anden måde vil jeg ikke af med den jeg har, for jeg har faktisk været rigtig glad for den, men jeg ved godt, at jeg ikke kan have den forevigt. haha.

I sidste uge var jeg inde på forskellige hjemmesider, og faldt bla over disse fixie bike – som især er god til det sportslige, og skulle give en enestående cykeloplevelse, fordi den er let. Jeg bruger min cykel meget, da jeg kører fra og til arbejde, aftaler og skole. Og med mine 16 km til og fra arbejde, så er det et oplagt valg.  Faktisk så elsker jeg at cykle, så derfor skal den også bare fungere. Jeg kunne også godt overveje en cykel som denne her. Den minder rigtig meget om den cykel jeg i forvejen har, og det kan jeg egentlig ret godt lide. Min kurv bliver hvertfald brugt flittigt, så jeg tror, jeg vil have svært ved at undvære den. Så skal jeg næsten også have ny skoletaske.
Jeg må i tænkeboks. Der er ikke andet for.

Lige en sidste ting; hvis I overvejer en ny cykel, så overvej lige at tjekke hjemmesiden ud. De har nemlig en masse rabat på de fleste cykler. Blot et lille tip til jer fra mig.

Udarbejdet i samarbejde med Bikester.dk

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 41: HOLDTRÆNING, LÆSNING OG FERIE