10 TING JEG IKKE FORSTÅR

FØLG MED I MIN DAG VOL. 20

Følg mig gerne på min Instagram, hvor jeg opdatere mest lige for tiden. 

For nogle dage siden lavede jeg en meningsmåling på min Instagram, hvor jeg spurgte jer om I gerne ville se flere følgedage. Det sagde 83% af jer ja tak til, så derfor havde jeg sådan en dag i onsdags. I husker måske den sidste, som var knap så vellykket? Ja jeg indrømmede det også, men jeg håber I synes det var noget mere spændende denne gang. Jeg har jo en ret almindelig hverdag, men der må være noget om mine små oplæg som I synes er interesant – procenttallet fortæller mig hvertfald det. Jeg håber I stadig synes om dem, og hvis I har nogle ønsker, så skriv dem gerne til mig.

Nu vil jeg snart smutte på arbejde, og derefter står den på weekend. Knus <3

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR