MINE SENESTE OUTFITS + LINKS

INSTAGRAM VOL. 42

Da jeg lagde et nyt billede op på min Instagram i går, kom jeg til at tænke på, at det faktisk er længe siden, at jeg sidst har delt mine seneste opslag fra Instagram. De billeder som I ser nedenfor er fra min sommerferie, og nogen af dem er fra starten af mit studieår. Derudover er der en del outfits som jeg bare blev nødt til at dele med jer, men dem har I jo også set her på bloggen. I kan altid se dem alle igen her.

Jeg håber vi ses på Instagram, og at I har haft en dejlig dag <3

Følg mig gerne på Instagram: Camillaov


instagram-421. Lige før jeg tog på ferie, fik jeg min søster til at tage billeder af mig. Nu er vi igen i læderjakker og jeans. Dog har jeg nu også fundet min vinter frem.  2. Vi kigger lige tilbage på den alt for lækre brunch, som jeg meget snart skal smage igen. mums!  3. Jeg har været til Volbeat koncert med mine forældre, søster og kæreste. Det var sådan en fed aften.  4. Kenneth og jeg tog et smut til Tyskland i min sidste uge af min ferie. Der havde jeg dette outfit på.  5. Jeg var med ud og se Laura ride stævne efter en god sommerhus tur med mine veninder.  6. Et andet lille billede af min smukke velour kjole.  7. Jeg var i Odense for at besøge Maria, og der spiste vi på Burger Anarchy.  8. Det her outfit havde jeg på til den søndags fødselsdag. Det er ret afslappet, men stadig lidt festligt.  9. Mine 3 smukke veninder – May, Mia og Laura. Vi var ude at spise på Den Niende inden Gadefesten startede. Det var så lækkert.  10. Min form. Mig præcis som jeg er. Jeg er ved at være godt tilfreds. Men jeg har også mine dårlige dage. Det må I ikke være i tvivl om.  11. Mine nye støvler fra Vagabond. Har vist dem et par gange før.  12. Et fredags outfit, som blev taget en søndag morgen. Faktisk ret komisk. Læs mere om det her.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE SENESTE OUTFITS + LINKS