UGE 43: SKOLE IGEN, TRAVL WEEKEND & NY MAC

INSTAGRAM VOL. 43

Puha. Jeg har næsten lyst til at skrive: God aften allesammen, men jeg må jo nøjes med God eftermiddag. Jeg har været vågen siden 4.35, da jeg skulle møde på arbejde kl. 6. Men inden da skal jeg cykle 8 km, så jeg kører næsten 45-50 min før jeg skal møde. Selvom jeg ikke har været vågen i mere end 10 timer, så begynder jeg at kunne mærke det. Jeg har ikke sovet ret meget i nat, så jeg synes denne mandag er ekstra hård.

Men dagen blev reddet lidt, da jeg havde en rigtig god morgenvagt på job, og jeg har fået en meget betydningsfuld mail til formiddag. Det kan måske vise sig, at være en af de vigtigeste jeg længe har fået, men nu må jeg se hvad det bliver til. Og selvfølgelig skal jeg nok fortælle jer lidt mere om det – hvis det bliver til noget. I dag må I nøjes med mine seneste Instagram billeder.

linje-prikker-lyseroedinstagram-43-1 1. Der var en fredag i starten af oktober, hvor vejret var helt fantastisk. Kenneth og jeg udnyttede vejret, så vi fik en tur – og selvfølgelig skulle der tages billeder.  2. Og ja, der har I outfittet igen. Er ret vild med det. Find links til mit outfit her.  3. Jeg tog til Mallorca i uge 42, selvom jeg egentlig ikke havde ferie. Men det var tiltrængt. Har I egentlig set det første af mine postkort her?  4. Den første aften tog vi ud for at spise Indisk. Det var så lækkert. Og ja. Igen kan I finde links til mit outfit her.  5. Jeg har fortalt jer om en af mine helt store ønsker. Nemlig en ny cykel.  6. Jeg har været på sightseeing i Valldemossa. Sådan en flot by!

instagram-43-27. Jeg sagde det jo. Valldemossa er virkelig en flot by, som man helt klart skal besøge. Hvis man nogensinde får muligheden.  8. Kenneth og jeg. Den sidste aften på Mallorca.  9. Som Kenneth siger det: “Du er blevet en rigtig Instagrammer’.” Så slevfølgelig skulle jeg også dele et obligatorisk billede på min Instagram.  10. Jeg er blevet ret vild med min nye top fra Gina Tricot. Looket er også ret pænt.  11. Jeg er gået helt amok med Valldemossa. Men så lige hvor insta-værdige gaderne er.  12. Og jeg måske et lille smil frem på de flestes læber. Der var nemlig outtakes i lørdags.

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

 • Sofia A.

  Uuh, så fine! Hvordan redigere du dine Instagram billeder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak Sofia. 🙂
   Jeg bruger bla et program på min computer som hedder Fotor, selve Instagram og noget der hedder Facetune.
   Jeg vil snart lave et indlæg omkring min redigering.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 43: SKOLE IGEN, TRAVL WEEKEND & NY MAC