OUTFIT NO. 311: BUSINESS LOOK

JEG SVARER PÅ JERES SPØRGSMÅL

outfit-3118I sidste uge udgav jeg dette indlæg, da jeg ville høre om I havde nogle spørgsmål til mig. Der kommer jo nogle i ny og næ fra jer . Det er rigtig dejligt, så det må I gerne blive ved med. Dog synes jeg, at det var ved at være tid til en lille spørgerunde. I dag får I mine svar, men hvis der skulle være nogle flere, så bare skriv.


Har du nogensinde drømt om at læse til andet end sygeplejerske? åh. Jeg har drømt om mange ting. I mange år troede jeg, at jeg skulle være skolelærer eller dyrlæge. Især dyrlæge har været en stor drøm for mig i en del år, men hen af vejen fandt jeg ud af, at sygeplejen nok sagde mig lidt mere. Jeg har faktisk også drømt om en karriere indenfor modebranchen som sælger, men det ser jeg mig bare ikke lave om 10 år. Noget som nok chokere jer er, at jeg faktisk også har overvejet at læse teologi, så jeg kunne blive præst. Det er dog en del år siden den drøm forsvandt igen.

Hvor stammer din interesse omkring mode fra? Som mange andre piger, har jeg altid elsket tøj. Men da jeg fik jobbet som hjælpepige i 1.G i Message, så skete der ligesom noget. Jeg fik en chef og nogle kollegaer som gik vildt meget op i det, og det smittede – som I nok kan regne ud. 2 år efter vælger jeg at opstarte en blog, og folk begyndte at vise interesse. Det synes jeg jo var total fedt! Jeg har altid elsket, at man kunne udtrykke sig vha. tøj, og da jeg arbejdede i en fed butik, så begyndte min interesse virkelig at blomstre.

Din/dine yndlingsinstagrammer(e). Hvad eller hvem inspireres du af? Jeg elsker bla. at følge victoriatornegren, josefinehj, isabellath, migogmintinderbaby, mariakragmann, helsemathilde, fitnessbyannasophie, laulaubaubau og christinabarre. Alle disse kvinder inspirere mig på den ene eller anden måde helt vildt. Mine ynglings er nok Josefine HJ og Christina Barré.

Snakker I om børn? Altså vi vil begge gerne have børn, og vi vil gerne have dem sammen. En dag. Vi har snakket om børn, da vi jo er nået den alder (føler mig gammel når jeg skriver det sådan. haha). Men der går altså lige lidt tid endnu. Jeg skal hvertfald lige være færdig med min uddannelse først. Men de kommer en dag. Vi vil nemlig gerne have børn begge to.

Vil du gerne blive boende i Esbjerg, og hvis ikke, hvor vil du så flytte hen? Altså som det ser ud lige nu, så nej. Jeg har ikke andre i Esbjerg end mine veninder som er værd at blive for, og Kenneth har kun sit arbejde. Det er ikke pga byen, men fordi vi gerne vil tættere på vores familie og venner igen. Vi har snakket om Vejle eller Århus. Kenneth kommer fra Århus, og jeg har drømt om at bo i Århus siden vi flyttede derfra for 12 år siden. Jeg tror hvertfald vi ender i Vejle eller derop af.

Drømmer du om noget karrieremæssigt? Ja det kan du tro. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at læse en diplom i pædagogik og psykiatri – for at få en større viden og forståelse for den sygepleje som jeg har en interesse for. Jeg elsker pædagogikken indenfor sygeplejen, og med de rigtige værktøjer, så kan jeg virkelig gøre en forskel. Jeg vil dog lige ud og arbejde i nogle år først, for at få erfarring. Engang ud i fremtiden kunne jeg godt tænke mig, at blive afdelingssygeplejerske i børne- og ungdomspsykiatrien. Det er nok min drøm karrieremæssigt pt.

Hvad var dit sidste køb? Den her jakke. Jeg har kigget efter en længe, og nu er den min. Jeg er så vanvittig glad for den. Og den kostede kun 400 kr.

Hvilken kropsdel kan du bedst lide ved dig selv? Min numse, bryster og ben. Okay. Det var lidt mere end 1 del af kroppen. Men jeg elsker virkelig det meste ved min krop, og det har taget mange år for mig, at kunne sige det. Så jeg vælger alle 3 kropsdele.

Hvad er din absolut yndlingsmad? Endnu engang kan jeg ikke vælge. Jeg elsker Brændende kærlighed, Thai- wok, Lasagne, Boller i Karry og bøf med løg. Jeg har ikke kun en livret. Selvom jeg elsker ovenstående retter, så er jeg også vild med en kylling, ris og grøntsager.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 311: BUSINESS LOOK