3 SERIER FRA NETFLIX TIL EFTERÅRSFERIEN

OUTFIT NO. 311: BUSINESS LOOK

outfit-3112outfit-3113outfit-3117outfit-3114collager208outfit-3116I fredags var jeg ude at nyde det gode vejr med Kenneth. Han har sjælden tidligt fri disse uger, så derfor blev det i den grad udnyttet. De havde lovet flot solskinsvejr, så derfor tog jeg min nye blazer på (som jeg havde købt dagen forinden), da jeg nemt kunne tage den af, hvis jeg fik det for varmt i løbet af dagen. Dertil havde jeg mine sorte jeans på, som er mine all-time favorit. Blazeren kan jeg desvære ikke finde online, men hvis den kommer online – så linker jeg selvfølgelig til den. Jeg købte den som skrevet i sidste uge, så jeg tænker umiddelbart stadig at den er at finde. Den kostede 400 kr, hvilket er en fantastisk pris, da kvaliteten også er god. Hvertfald et køb som jeg er SÅ glad for, at jeg har gjort mig. Jeg vil også bruge den til en kjole en eller anden dag. En dag hvor det ikke er så mega koldt. haha. Jeg har jo faktisk snakket om denne type jakke før (nemlig her), og nu fik jeg altså købt en. Og endda til en overkommelig pris. #win

I skrivende stund sidder jeg på biblioteket, da jeg er ved at læse op til de næste dage, så jeg kan nå at læse lidt til næste uge. Lige fortiden har jeg svært ved at holde koncentrationen derhjemme, så jeg har fundet et “alternativ” som fungere for mig lige pt. Forreste – hvis I er nysgerrige, så kan I læse lidt om mine læse- og notatteknikker her.
Jeg tager nemlig til Mallorca i næste uge, og der vil jeg helst undgå alt for meget læsning. Jeg trænger nemlig ret meget til en lille ferie, så jeg prioriterer lige min læsning lidt mere i denne uge frem for alt andet. Må hellere komme igang igen. Vi blogges ved.

MOSS COPENHAGEN halskæde(her)  H&M blazer
DIESEL jeans(her)  VAGABOND støvler(her)  TIGER OF SWEDEN top

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 SERIER FRA NETFLIX TIL EFTERÅRSFERIEN