UGE 42: POSTKORT FRA MALLORCA - DEL 1

OUTFIT NO. 312: EN (SOMMER)AFTEN I OKTOBER

outfit-312outfit-3123outfit-3122outfit-3125Hermed første outfit fra min ferie. Den første aften i Mallorca valgte vi at tage ud at spise indisk, som jeg også skrev her. Jeg kunne dog ikke huske navnet på spisestedet igår, men det hedder Nawaab Restaurant, og er helt sikkert en besøg værd, hvis I er i nærheden. Jeg havde allerede planlagt, at der skulle tages billeder af dette outfit – Vi havde dog ikke tænkt på, hvor hurtigt det bliver mørkt. Haha. Så vi skyndte os ret meget, og synes de blev udemærket. Jeg ville hvertfald gerne lige vise jer min nye top fra Gina Tricot. Jeg købte den en uge inden afrejse, og synes det ville være så god til en nederdel. Synes den var ret fin til ovenstående look, og jeg tror selv, at jeg nok skal blive glad for den. Derudover havde jeg min grønne nederdel på, som I også så her. Den er nu sat ned til 60 kr!

I dag er det hverdag igen. Jeg sidder hjemme og forsøger at slæbe mig i fitness. Jeg vil rigtig gerne afsted, men jeg er virkelig (mandags-)træt. Indtil nu har jeg siddet med økonomien for bamsehospitalet – den frivillige organisation som jeg er blevet en del af. Skal nok snart få lavet et indlæg til jer! God mandag venner <3

GINA TRICOT top(her)  WEEKDAY nederdel(her)
NEW LOOK mules  MARC JACOBS taske(her)

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 42: POSTKORT FRA MALLORCA - DEL 1