FØLG MED I MIN DAG VOL. 20

DE FORBUDTE BILLEDER

collager217Giv mig lige 2 sek. Jeg skal lige have fixet det her hår

Så er det tid igen. Tid til at kigge nogle af de billeder igennem, som aldrig bliver en del af mine outfit indlæg. Kønne er de altså ikke, men det har I efterhånden fundet ud af. Det giver et billigt grin, og det vil jeg selvfølgelig gerne hjælpe på vej sådan en lørdag.

Det er som om, at der er et “gennemgående” tema denne gang. Jeg svinger med håret, eller piller hvertfald ved det – i 3 af billeder. Kenneth siger også tit: “kast lige det hår om bagved”, “ret lige håret til højre” eller “Nej, det der hår dur ikke. Ret det lige”. Og han trykker selvfølgelig bare på knappen og derfor findes disse billeder.

linjeprikketouttakes20Øh. Er du sikker på, at det her er et godt sted at tage billeder?

collager216Kom. Så går vi.

collager218Skal jeg bare lige prøve at svinge håret til siden?

Se de tidligere indlægHERHERHERHERHERHERHERHER og HER.


facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØLG MED I MIN DAG VOL. 20