INSTAGRAM VOL. 43

POSTKORT FRA MALLORCA – DEL 2

Jeg kan mærke, at jeg for alvor er kommet tilbage i skole efter ferien. Det får mig virkelig til at savne de dage hvor man bare gjorde alting i eget tempo. Selvom jeg siger, at jeg gerne vil tilbage til Mallorca, så er jeg også rigtig glad for, at komme tilbage til hverdagen igen. Det er typisk det som får dagene til at hænge bedre sammen – og man kan mærke udmattelsen på den gode måde.
Men jeg vil alligevel lige vise jer de sidste billeder fra min ferie – dog kommer der lige outfit en af dagene.

Apropos udmattelse, så faldt jeg i søvn igår da Kenneth og jeg var ved at se en ny serie. “The killing” hedder den. Den vildt god indtil videre (har set 2 afsnit) – og jeg faldt kun i søvn, fordi jeg var sindsygt tidlig op i går. føj. Men en god nat søvn har gjort det godt for mig. Og den kan findes på Netflix – vigtig detalje.


postkort-strandDe sidste dage vi havde tilbage af ferien, gjorde vi hvad vi kunne, for at nyde vejret, hinanden og stranden. Det er simpelthen sådan en lækker strand – Cale Major. Der var en del mennesker, men hvis man kom tidligt, så kunne man sagtens finde en god plads. Jeg vil gerne tilbage!

postkort-valldemossa-4

postkort-valdemossaJeg har snakket en del om Valldemossa. Det ved jeg. Men jeg har simpelthen så mange billeder som jeg gerne vil vise jer. Som jeg fortalte her, så var vi inde og se et gammelt kloster, og der er ovenstående billeder taget fra. Ikke super imponerende, men det skulle bare ses. Mente vi.

postkort-valldemossa-2Valldemossa har også ekstremt insta-værdige planter. Præcis som dens gader.

postkort-valldemossa-3 Da vi var i Valldemossa fik jeg selvfølgelig også Kenneth til at tage billeder af mig. På billedet kan man nok diskutere hvor enig han var med mig. Men han gjorde det. Min Instagram husband.

postkort-valldemossa-5Sidste dag på vores ferie var vejret bare vanvittigt godt. Vi havde generelt været heldige, men den lørdag var simpelthen så varm og lækker. En perfekt afslutning på en god solferie.

postkort-valldemossa-6Bitch gone wild. Ej det var bare en joke. Kenneth synes, at jeg ligner lidt en bitch på dette billede, og det har han nok ret i. Men det er jo mit ansigt, og mine bryn gør det store dele af “arbejdet”. I kan forresten finde kjolen her.

postkort-valldemossa-8Og det var den ferie. Vi ses en anden gang Mallorca <3

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM VOL. 43