UGE 39: FORDRAG, OPRYDNING & MINIFERIE

SÅDAN UNFOLLOWER DU FOLKS STORIES PÅ INSTAGRAM

saadan-unfollower-du-folks-stories-paa-instagram1Som I måske har lagt mærke til, så er jeg begyndt at bruge min Instagram en del, både i forhold til billeder jeg ligger op, men også stories. Faktisk så er jeg skiftet lidt derover fra Snapchat, men det er nok mest fordi jeg synes det er bedre. Jeg er ret vild med effekterne.

Nogengange kan man følge en masse forskellige på Instagram, og nogle af dem følger man mest fordi, man elsker at stakle (let’s be honest). Der er nogle på Instagram hvis billeder jeg elsker at se i mit feed, men jeg gider ikke se deres stories. På Snapchat kan de bedre follow/ unfollow, men så snart du følger en profil på Instragram, så er du automatisk tvunget til at se folk stories. Jeg har fundet en metode hvor du slipper for det, og så stadig kunne se deres post i dit feed.

Som tak for dette tip, så skal I ikke bruge det på mig. hehe.

collager207SÅDAN GØR DU: 
Inde på startsiden på Instagram, hvor du får folks feed op, finder du alle stories i toppen. Hvis du holder inde på billedet af den person, hvis story du vil unfollow, kommer der to valgmuligheder frem; ‘vis profil’ eller ‘sluk for bla bla‘. Vælg ‘sluk for..‘. På den måde ’slukker du for’/unfollower historierne, men følger stadig personen for deres billeder og opslag.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 39: FORDRAG, OPRYDNING & MINIFERIE